De omgeving

In Lelystad en zin om naar een leuk en historisch museum te gaan? Dan is het Luchtvaart Museum Aviodrome iets voor jou! Dit museum is voor jong en oud. Ze hebben dagelijks rondleidingen, 4D films en nog veel meer uitdagende activiteiten.

Ga op avontuur in Batavialand! Batavialand heeft een werf buiten en een museum binnen vol met leuke activiteiten voor alle leeftijden. Er zijn verschillende leuke en spannende tentoonstellingen over de geschiedenis van Nederland en bewonder de beroemde replica van het zeventiende eeuwse VOC-schip Batavia.

Zin om heerlijk te shoppen in Lelystad? Dan is Bataviastad de juiste locatie voor jou! Bataviastad is het winkel mecca voor de fashion lover. Ze hebben meer dan 150 winkels waar je prachtige fashion kan kopen. Yeller Taxi Lelystad brengt je ook graag naar Bataviastad om heelrijk te winkelen.

Zin im wat natuur te snijven en lekker te klimmen en te klauteren voor de kinderen. Dan is het belevenisbos iets voor jou. Met 40 hectare aan grond, kilometers aan wandelroutes, vele klim en klauter toestellen en water om in te spelen is dit de plek om een heerlijke dag te vertoeven. 

Nog langer genieten van Lelystad? Dan kun je bij het Leonardo hotel heerlijk overnachten midden in de stad. ’s Ochtends kan je genieten van een heerlijk ontbijt en ’s avonds kan je kiezen uit 2 restaurants. Yeller Taxi Lelystad brengt je ook graag naar dit hotel toe.

Behoefte aan medische hulp? Dan brengt Yeller Taxi Lelystad je graag naar het St Jansdal Ziekenhuis. Indien je hulp nodig hebt met in en uitstappen zal onze chauffeur van Yeller Taxi Lelystad je helpen met het in en uitstappen.